Перевірка домашнього персоналу

Перевірка домашнього персоналу в Києві та Україні

            Дім – це особливий маленький затишний світ, який створюється для того, щоб почуватися там безпечно і комфортно усім членам Вашої родини.

Наймаючи в якості помічників у свій дім няню для дитини, садівника, гувернантку, кухаря, охорону, ви допускаєте в цей свій світ сторонніх людей. По суті, Ви довіряєте їм найважливіше і найцінніше – життя  і здоров’я дітей і всієї сім’ї.

Трапляються випадки, коли під виглядом порядних людей в особі персоналу, ховаються недобросовісні люди з нехорошими задумами, дії яких можуть спричинити витік особистої інформації, погане поводження з дітьми і т. д.

Для абсолютної впевненості в безпеці і спокої в сім’ї допоможе перевірка персоналу і людей, яких Ви наймаєте на роботу. Якщо у вас з’явились якісь сумніви з приводу вчинків людей, що працюють у вашому будинку, спростувати чи підтвердити побоювання допоможуть співробітники детективного агентства BJS. Детективні агентства мають філії і можуть надавати свої послуги в будь-якому місті України, в тому числі і в Києві. Вони проведуть ретельну, всебічну перевірку на профпридатність, чесність, порядність кандидатів на роботу і персоналу, що вже працює у Вас.

Вони забезпечать:

  • безпеку для членів родини;
  • збереження майна;
  • упевненість і спокій Вам і Вашим рідним.

Як перевірити няню для дитини?

            Хороша няня – це спокій для батьків і безпека дитини, як у фізичному, так і в емоційному плані.

Детективи нашого агентства пропонують свої послуги для перевірки няні як на етапі прийняття на роботу, так і у випадку, коли вона уже працює у Вас. Застосовуючи різні методи перевірки в цій діяльності, детективи допоможуть Вам упевнитися, наскільки ефективно людина виконує свої обов’язки. Чи не знаходиться Ваша дитина чи діти в  небезпеці або поганому поводженню з ними.

Для цього спеціалісти детективного агентства BJS зберуть повну інформацію і проведуть перевірку благонадійності кандидата на роботу або людини, що працює у Вас вдома. А саме:

  • перевірку медичної карти;
  • повний збір правдивої інформації з попередніх місць роботи;
  • перевірку достовірності рекомендованих листів.

Усі перевірки проводяться із застосуванням технічних засобів для спостереження, непомітних для няні. Наприклад, відеоспостереження проводиться для того, щоб впевнитися, наскільки ефективно людина виконує свої обов’язки. Щоб мати найповніше уявлення про кандидата в няні, детективи нашого агентства проведуть перевірку на поліграфі. Досвідчені спеціалісти поставлять претенденткам запитання, з їх допомогою можна виявити приховану інформацію, яка може приховувати небезпеку по  відношенню до Вашої дитини, зберуть і нададуть матеріали, такі як реальні факти з біографії.

Популярні типи перевірок домашнього персоналу

Спеціалісти агентства BJS проведуть перевірку на:

  • наявність алкогольної або наркотичної залежності;
  • наявність психічних відхилень чи великі проблеми зі здоров’ям (припадки, епілепсія);
  • схильність до агресії і жорстокого поводження з дітьми;
  • схильність до крадіжок;
  • чи не було зв’язків з кримінальним світом.

Також перевірка на детекторі брехні (поліграфі) дозводить уникнути факторів ризику з помічниками, що працюють у Вас: кухарями, особистими водіями, садівниками, охоронцями, гувернантками, двірниками.

Провівши збір даних, відеоспостереження, аудіоконтроль, наш співробітник надасть Вам фото і запис на диктофон.

Детективне агентство BJS допоможе захистити від можливих ризиків, забезпечить надійність і безпеку найдорожчого для Вас – Вашої сім’ї.

Приватний детектив непомітно і ефективно перевірить на чесність і надійність домашній персонал. У будь-якому місці, в будь-який час перевірить няню на прогулянці чи відпочинку, хатню робітницю у вихідний.

Ураховуємо всі побажання замовника!

Професійна перевірка домашнього персоналу дозволить позбутися страхів, підозр і дасть можливість бути впевненими в людях, що працюють у Вас.

Ми онлайн в WhatsApp, Viber , Telegram.
+38(067)462-4620

Спостереження за кордоном

Спостереження за кордоном

Відправляючи за кордон близьких людей на відпочинок, чи своїх співробітників у відрядження, на ділові переговори, хочеться знати, чим займається і як проводить час на відпочинку за кордоном чоловік, дружина, дитина або в діловій поїздці ваш партнер.

Для того, щоб забезпечити власний спокій, а тим, хто знаходиться за кордоном, безпеку, а також захистити свої власні інтереси як в бізнесі, так і в особистому житті, потрібно мати повну інформацію, що цікавить, відносно їх дій.

Детективне агентство BJS пропонує клієнтам свої послуги:

  • професійне зовнішнє спостереження за людиною на відпочинку чи у відрядженні за кордоном;
  • контроль пересування за кордоном осіб, що цікавлять клієнта;
  • контроль фінансів;
  • надання допомоги при переговорах;
  • організація зустрічей в аеропорту;
  • негласний супровід осіб при поїздці за кордон.

У кожній конкретній ситуації професійно підготовлені детективи агентства підбирають для вирішення поставленого клієнтом завдання індивідуальний підхід з обов’язковою гарантією конфіденційності.

Детективи, застосовуючи сучасні технічні засоби, нададуть клієнту повну, достовірну інформацію з фото-, відеознімками для підтвердження вчинків і дій, здійснених особою, що цікавить клієнта. Провівши зовнішнє спостереження, досвідчений детектив проведе збір достовірних фактів, які допоможуть зняти або підтвердити підозри клієнта стосовно цих людей.

Стеження за людиною на відпочинку

Перебуваючи за кордоном на відпочинку, людина може розслабитися і втратити пильність та обережність. Ваші близькі можуть піддатися спокусам і зазіханням з боку недоброзичливих людей і шахраїв. Зовнішнє спостереження детективів дасть можливість подбати про ваших близьких і дітей, уберегти їх від неусвідомлених вчинків і зловживань, а також виявити факти зради.

Послуга таємного супроводу осіб за кордоном

Негласний супровід досвідченим агентом дозволить захистити дорогу вам людину від конфліктів, небезпечних знайомств, непотрібних контактів в будь-якій точці світу. Наш агент буде супроводжувати, не викриваючи себе, забезпечить особисту безпеку як відпочиваючим, так і співробітникам, що знаходяться у відрядженні у справах.

Детективні агенти, використовуючи професійні прийоми зовнішнього спостереження, нададуть клієнтам повну інформацію і звіт, чи належним чином виконують свої обов’язки співробітники, що були відправлені у відрядження за кордон.

Приватний детектив спостерігає за людиною, коли він розслаблений і не підозрює, що за ним стежать, поводить себе природньо, думаючи, що ніхто не дізнається про його дії.

Приватний детектив може використовувати різні методи спостереження, всі нюанси обговорюються індивідуально.

Ми онлайн в WhatsApp, Viber , Telegram.
+38(067)462-4620

Открытие и сопровождение счетов для оффшорных компаний в чешском банке

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”.

Забезпечення технічної безпеки

Технічна безпека

Зараз у нашій країні бізнес є малозахищеним і знаходиться в стадії зародження через проблеми затяжної глибокої кризи, недосконалості законодавства, конкуренції, шахрайства, корупції і т. д. Це все також негативно впливає на безпеку підприємств і організацій. У цілому питання про захист підприємств потребує вдосконалення, але воно в будь-якому випадку повинно бути виправданим, тому що через незахищеність будь-яке підприємство в кінцевому результаті може стати легкою здобиччю зловмисників.

Ще донедавна було прийнятним користуватися послугами охоронних фірм, а саме охоронцями, котрі забезпечували захист підприємства, але так як технічний розвиток не стоїть на місці і активно прогресує, відповідно підприємство потребує захисту іншого, більш високого рівня. Використовуються такі методи, як шифрування програм, що застосовують програмісти і т. д.

Проблема безпеки посилюється ще й тим, що паралельно з прогресом у сфері безпеки злочинці також невпинно розвивають і вдосконалюють свої технічні знання, що змушує розробляти нові, більш досконалі методи протидії і захисту.

Наразі вирішення проблеми технічної безпеки можливе завдяки автоматизації системи безпеки.

Також важливо вибрати організацію, що надаватиме висококваліфіковану допомогу і спеціалістів з хорошим рівнем підготовки, котрі зможуть якомога раніше виявити або запобігти можливим загрозам.

            Технічний захист інформації

            Так як будь-яка діяльність підприємств пов’язана з використанням і отриманням певної інформації, яка може бути дуже цінною і сама бути товаром, її втрата може стати загрозою для безпеки діяльності підприємства. Тому питання про технічний захист інформації є особливо актуальним.

            Яким буває захист інформації?

            Технічний захист інформації буває:

  • економічним;
  • інтелектуальним;
  • технічним;
  • інформаційним;
  • фізичним;
  • пожежним і т. д.

Як захистити конфіденційну інформацію?

Витік інформації – одна із проблем в питанні безпеки.

Дуже часто комп’ютерні системи, мережі і додаткові (чи периферійні) пристрої страждають від програм, які завдають їм шкоди, від вірусів, шпигунських програм, що вважаються протиправним втручанням у комп’ютерну систему, розроблені шахраями для перехоплення особистої інформації Це так звані хакери, кардери та інші особи, що діють неправомірно.

Для того, щоб захистити конфіденційну інформацію, спеціалісти компанії BJS пропонують систему безпеки, використовуючи новітні технології і професійно розроблену систему. Ця система в обов’язковому порядку повинна бути комплексною і унікальною для кожного підприємства. Наразі використовуються сучасні методи для обмеження доступу до інформації, тим самим запобігають її втраті, зберігаючи недоступною для зловмисників, які розвивають протизаконну діяльність. Формуючи цілі угруповання, створюються спеціальні служби для проникнення в системи, з метою заволодіння і використання чужої інформації: особистої, комерційної, службової.

Витік інформації може здійснюватися через конкурентів, і в більшості випадків, як показує статистика, це трапляється з вини співробітників компанії.

Засоби захисту технічної інформації

Варіанти засобів захисту, що застосовуються:

  • фізичний;
  • програмний;
  • законодавчий;
  • психологічний;
  • організаційний.

Також не менш важливим є досвід і знання у сфері захисту конфіденційної інформації специфіки роботи в інших країнах.

Спеціалісти компанії BJS мають багатий досвід роботи із забезпечення технічної та інформаційної безпеки малих і великих підприємств, що дає їм можливість упоратись із даним завданням максимально ефективно в найкоротші терміни.

Ми пропонуємо Вам такі послуги захисту інформації:

  • ретельна перевірка приміщень і транспортних засобів будь-якого типу на наявність пристроїв для прослуховування і прихованих камер спостереження;
  • установлення захисту від моніторингу, прослуховування та інших видів стеження;
  • перевірка засобів зв’язку на наявність спеціальних програм, що надають вільний доступ до інформації;
  • захист засобів зв’язку від прослуховування;
  • перевірка персональних комп’ютерів на наявність шпигунським програм і захист від їх встановлення в подальшому;
  • надійний захист приміщень для переговорів із установленням спеціального обладнання (за необхідністю).

Наша компанія візьме на себе забезпечення технічної безпеки Вашого бізнесу і подбає про те, щоб важлива для Вас інформація не стала надбанням зловмисників і конкурентів.

Ми онлайн в WhatsApp, Viber , Telegram.
+38(067)462-4620

Юридична допомога при вирішенні конфліктних ситуацій з правоохоронними органами

Бізнес-конфлікти і причини їх виникнення

            Функції правоохоронних органів полягають в охороні правопорядку, захисті прав людей згідно з законом. Але неправомірні або ж недобросовісні дії працівників правоохоронних органів, які нерідко перевищують свої повноваження, часто призводять до виникнення конфліктних ситуацій. Конфліктні ситуації виникають з цивільними особами, а також після реформ в структурному підрозділі міліції і формування нової поліції почастішали випадки конфліктів між працівниками правоохоронних органів, а саме поліції і міліції. Не менш гостро постає проблема конфліктів в підприємницькій сфері з органами влади.

У підприємств, що займаються веденням бізнесу, доволі часто виникають проблеми з органами влади аж до порушення кримінальної справи, з різних причин одна з яких – недостатня компетенція співробітників. І нерідкі випадки незаконного затримання при адміністративному правопорушенні, яке без судової ухвали є протиправним. До таких проблем належать випадки незаконного арешту, утримання під вартою, обшуку, допиту і т. д.

            Допомога спеціалістів при конфліктних ситуаціях

            Вирішенням таких питань займаються спеціальні організації, прикладом яких є детективне агентство BJS. Це приватні організації, які за потреби проводять незалежне розслідування, надають допомогу у вирішенні проблем аж до рівня відомств, проблеми з МВС, конфліктами зі службою безпеки. Користуючись послугами юридичних компаній, можна убезпечити себе і свій бізнес від багатьох проблем із законом, в тому числі домогтися закриття порушених кримінальних справ.

Досудове розслідування – це розслідування, що проводиться з метою з’ясування  обставин, що передують судовому розгляду. Досудове розслідування можуть проводити тільки слідчі органи, а саме слідчий розшуку.

            Державні і приватні представники розшуку

            Слідчий – це особа, що перебуває на службі в державних слідчих органах, в  обов’язки якого входить:

  • порушення справи;
  • розслідування карних справ;
  • проведення експертизи безпосередньо на місці злочину і передання справи до суду в подальшому.

При помилці слідства, покарання може нести невинна людина, а той, хто вчинив злочин, залишиться без покарання.

Оперуповноважений – це слідчо-розшукова специфіка роботи, схожа на роботу слідчого. Відрізняється деякими моментами. Слідчий займається вирішенням логічних ланцюжків злочинів, розбирає зібрану інформацію про скоєні злочини, яку надає оперативна група, аналізує мотивацію. Оперативник збирає факти на місці злочину.

Детектив – це спеціаліст, що займається приватним розслідуванням і розкриттям карних справ, збираючи докази і відправляючи їх до суду.

Юридична компанія, або детективне агентство, надає послуги приватного детектива. Як правило, це юрист і колишній слідчий, котрий володіє багажем знань і цінним досвідом в слідчих справах у сфері розшуку. Приватний детектив може розслідувати карні справи, займатися збором доказів, розшукувати свідків у справі, брати участь в судових засіданнях.

У порівнянні зі слідчим, детектив має деякі обмеження: не має права носити пістолет, користуватися обладнанням для прослуховування, а також викликати на допит підозрюваних. Але він звільнений від службових обов’язків і може вести незалежне розслідування, відмовитися від справи, якщо йому не подобається замовник.

Компанія BJS пропонує свої послуги підприємствам, які опинилися у конфліктній ситуації з правоохоронними органами і потребують урегулювання конфлікту з мінімальними втратами і ризиками. Багатий правовий досвід наших співробітників дозволяє знайти вихід навіть в найважчих випадках.

Ми пропонуємо Вам увесь спектр юридичних послуг, пов’язаних із захистом бізнесу в  процесі взаємодії з правоохоронними органами. Зачасту конфліктні ситуації такого роду можуть виникати через недостатність знань у сфері чинного законодавства, що обертається для власника підприємства серйозними наслідками. Однак навіть за наявності таких знань існує небезпека упущення деталей і нюансів, які для вирішення проблеми правильним чином може використати тільки справжній професіонал.

Співробітники компанії BJS володіють великим досвідом урегулювання конфліктів з правоохоронними органами при абсолютному дотриманні закону. Саме тому клієнти довіряють нам правовий супровід свого бізнесу і представлення інтересів своїх компаній в найважчих конфліктних ситуаціях.

Ми онлайн в WhatsApp, Viber , Telegram.
+38(067)462-4620

Послуги, пов’язані з викриттям подружньої невірності

Як перевірити чоловіка, дружину на вірність?

Немає нічого боліснішого, ніж здогади, але як зрозуміти, що факт зради присутній. Усі симптоми можуть бути очевидними, але звинуватити людину без фактів, не маючи підтвердження, і зіпсувати відносини в родині ніхто не бажає. Складно перевірити людину, з якою проходить практично кожен день і всі звички знайомі. Найчастіше жінки (а іноді й чоловіки) надають перевагу послугам ворожок, екстрасенсів і провидиць, щоб зрозуміти, чи є обман в сім’ї. Але всі ці недешеві послуги не дають очікуваного результату, а тільки погіршують здогади, не надають беззаперечні факти зради. Уся ця невизначеність тільки загострює напружену ситуацію і може призвести до скандалів і безпідставних звинувачень. Тільки команда професіоналів може підтвердити або спростувати факт зради, розвіяти всі сумніви і надати наступні послуги:

  • перевірка на вірність за допомогою спостереження за чоловіком и дружиною;
  • збір та аналіз отриманої інформації;
  • фотофіксація;
  • відеофіксація;
  • аудіозапис розмов.

Викриття подружньої невірності. Ознаки зради

Ознаки зради можуть бути прихованими або зовсім непомітними на перший погляд. Чоловік може раніше і з величезною радістю збиратися на роботу, навіть якщо він до цього не особливо любив; старанно працювати – набагато  легше, ніж пояснювати, чому затримався допізна на роботі. Він може перебувати в стані закоханості, перестати радитися з дружиною і не будувати спільних планів. Ще однією ознакою зради є припинення сексу або різке погіршення лібідо між подружжям – це явна ознака того, що десь поза подружнім життям є те, що зникає в сім’ї. Або інша крайність: занадто активна сексуальна поведінка і різкі експерименти в ліжку, супутні з нововведеннями, яких раніше чоловік не виявляв, теж свідчать часто про зраду.

Також нерідко ознаками зради є, якщо людина:

  • різко змінює ставлення;
  • перестає приділяти достатньо уваги;
  • часто виїжджає у відрядження;
  • занадто прискіплива до свого зовнішнього вигляду, надмірно доглядає за собою;
  • постійно розглядає себе біля дзеркала.

Часто трапляються випадки, коли людина не випускає телефон із рук, ховає дзвінки (видаляє смс) і йде розмовляти так, щоб ви не чули, хто дзвонить. Стали набагато частіше в пізній час приходити смс від оператора, повідомлення у вайбер. Мобільний телефон став річчю недоторканною, уся особиста інформація ретельно видаляється або знаходиться під паролем. Приховуються від допитливих очей листування в соціальних мережах.

Докази невірності подружжя

Інколи, як-то кажуть всі факти на обличчя, але найчастіше визнавати факт зради не поспішають, а, навпаки, старанно заперечують і звинувачують в недовірі та наклепі. Наша компанія подбає про надання таких доказів:

  • відео, зняте прихованою камерою;
  • фото з фактами, які доводять невірність;
  • повне досьє про місце перебування і діяльності.

Також будь-яка інша інформація за бажанням клієнта. Усі дії компанії не виходять за рамки закону.

Звернувшись до нас, Ви отримуєте гарантії конфіденційності і абсолютну достовірність фактів із зафіксованими матеріалами.

Ми онлайн в WhatsApp, Viber , Telegram.
+38(067)462-4620

Юридична допомога при вирішенні конфліктних ситуацій з правоохоронними органами

Допомога професійного юриста

            У наш час професія юриста дуже актуальна і користується попитом. Так як кожного дня ми стикаємося з різного роду проблемами, що потребують допомоги спеціалістів правової сфери. Чи це ДТП, чи сімейні питання, такі як питання спадщини, розлучення, коли постає проблема розподілу майна і т. д. Або ж випадки виникнення конфліктів з правоохоронними органами влади. І в багатьох випадках вирішити проблеми самостійно, не знаючи законів, навряд чи вдасться.

Консультація юриста в Києві

            Зараз дуже багато агентств пропонують допомогу юристів, і  знайти юриста в Києві нескладно. Але для вирішення складних питань, наприклад, таких як: проблеми з представниками влади і при порушенні кримінальної справи, потрібна допомога професіонала з дуже хорошим знанням законодавчої системи. Наше детективне агентство:

  • надає послуги професіоналів з великим досвідом слідчої роботи;
  • допоможуть при вирішенні юридичних питань різного ступеня складності;
  • нададуть професійну консультацію;
  • виконають будь-які завдання за мінімальні терміни.

Правова підтримка в Україні

Асоціація юристів – це юристи-практики, які проводять успішну, активну юридичну роботу у сфері права, постійно підвищують свою кваліфікацію, спілкуючись з колегами-юристами асоціації, постійно отримують нову інформацію, поради, контакти.

Співробітники нашого агентства мають великий стаж юридичної практики, є колишніми слідчими і працівниками оперативної групи. Вони мають позитивні результати вирішених юридичних питань і закритих кримінальних справ. Наші юристи допоможуть знайти вихід навіть з найскладніших ситуацій, підберуть найбільш вдале вирішення питань у кожному окремому випадку.

Також наше агентство надасть послуги з вирішення юридичних питань в будь-якому місті України. І допоможуть у вирішенні проблем:

  • позик і кредитів (стягнення боргів для фізичних і юридичних осіб);
  • збір інформації про боржників з різних джерел, таких як різноманітні реєстри, і надання її клієнту;
  • вирішення конфліктів зі співробітниками силових структур і відомств, таких як: міліція, поліція, СБУ, МВС;
  • у випадках незаконного затримання, арешту, незаконного утримання під вартою, незаконного обшуку;
  • представництво в суді.

Представництво в суді – це процес, в якому представляються інтереси третіх осіб, що потребує грамотного оформлення і надання справи в суд. Представляти свої інтереси в суді ви з упевненістю можете довірити юристам нашого детективного агентства. Вони знають усі особливості громадянського, господарського і міжнародного права. Підкажуть, до якого суду потрібно звертатися. Правильно підготують всю необхідну документацію і т. д.

Проблеми з поліцією вирішує адвокат

            При вирішенні конфліктів з поліцією також допоможе наше детективне агентство. Ми надаємо професійну юридичну допомогу в будь-який час. Наш адвокат допоможе:

  • при участі в досудовому розслідуванні;
  • захистить і забезпечить представництво при затриманні, арешті, допитах, незаконному обшуці.

Після обшуків поліції чи силових структур рекомендуємо проводити перевірку приміщення на наявність прослуховуючих пристроїв.

А також якщо виникли додаткові питання, то ви можете на офіційному сайті компанії BJS замовити онлайн-консультацію.

Наше детективне агентство завжди на захисті прав та інтересів наших клієнтів.

Ми онлайн в WhatsApp, Viber , Telegram.
+38(067)462-4620