Перевірка на прослушку приміщень і автомобілей бізнесу

Перевірка офісного приміщеня і автомобіля на прослушку

У наш час технічний розвиток досягнув великих висот і це розширює можливості, чим часто користуються зловмисники.

Для того, щоб заволодіти чужою інформацією, зловмисники використовують різні пристрої, такі як: диктофони, сканери, радіомікрофони, камери та інші засоби стеження. Жучки – одні з пристроїв, за допомогою яких можна отримати дані про місцезнаходження об’єкта, а також отримати аудіо- і відеоінформацію. Разом з тим жучки є єдиним способом викриття незаконних дій зловмисників.

Виявлення пристроїв для прослуховування

За статистикою витік інформації найчастіше трапляється на фоні конкуренції, через недобросовісних конкурентів, які застосовують промисловий шпіонаж.

Жучок і його застосування

Жучок – це пристрій з мікрофоном, радіомодулем і батарейкою. Як правило, це мікроскопічний пристрій, за розміром він не перевищує п’ятикопійкову монету, з максимальною недоступністю для виявлення. Щоб пристрої для прослуховування були непомітними в ефірі, їх оснащують функціями запису з визначеним інтервалом часу або зміною каналів передачі.

Для виявлення прослуховуючих пристроїв з метою збереження цінної інформації і свого бізнесу, час від часу варто проводити перевірки на їх наявність. Проводити перевірку рекомендується після нарад, проведених ремонтних робіт, переїзду до нового офісу, відвідування на вашому підприємстві різних служб для перевірки (пожежної, податкової і т. д.). Для цього використовують новітнє обладнання для пошуку і виявлення прихованих камер, жучків. Використовують так звані детектори або антипрослушки, антижучки, ціна яких складає немалу суму. Зараз придбати антижучки і антипрослушки можна без особливих труднощів, але без знання методики їх використання проводити перевірку самостійно і без підготовки навряд чи вдасться. Тому значно зручніше провести перевірку за допомогою організацій, які безпосередньо займаються вирішенням таких проблем. Наприклад, з допомогою представників детективного агентства «BJS». Як правило, співробітниками цієї організації є спеціалісти, що мають високий рівень професійної підготовки.

Детективні агентства надають послуги приватного детектива. Це людина з великим досвідом слідчо-розшукової роботи, що знає всі принципи побудови і розробки персонально підібраної програми захисту клієнтів і захисту від витоку цінної інформації.

У перелік послуг, що надають детективні агентства, входять:

  • перевірка офісних приміщень;
  • перевірка автотранспорту;
  • перевірка оргтехніки на наявність жучків (прослушки).

Також можливий виклик спеціалістів та їх допомога в будь-який час, в екстрених випадках, консультація з питання як краще убезпечити себе, свій бізнес від втрати інформації.

Захист від викрадення автомобіля

Ще одна з існуючих нині і актуальних проблем є незаконне заволодіння автомобілем. Ця проблема набирає катастрофічних оборотів, про що свідчить статистика. У наш час звичні засоби захисту автомобіля уже не діють і для викрадачів не має значення ні час доби, ні місце стоянки автомобіля. Викрадання відбуваються і на стоянках, що знаходяться під охороною, і на пожвавлених вулицях серед білого дня. Це призводить до того, що доводиться вдаватися до додаткових чи більш досконалих засобів захисту, наприклад, до таких як: GPS-трекер і автомаяк. Автомаячок – це спеціальне обладнання, що дозволяє вести спостереження за автомобілем, відстежувати його маршрут пересування, а при викраденні допомагає визначити місцезнаходження автотранспорту і повернути його. Також корисно перевіряти автомобіль на предмет встановлення маяка від зловмисників, які відстежують місцезнаходження (ночівлі) авто з подальшим викраденням. Якщо негайно звернутися за допомогою до спеціалістів, то є більша ймовірність врятувати своє майно і бізнес.

Професійна перевірка на наявність пристроїв для прослуховування в м. Києві та Київській області

Протягом 7 років ми успішно надаємо такі послуги:

  • перевірка приміщень на наявність прослушки (офіси, квартири, котеджі, складські приміщення);
  • перевірка автомобілів на наявність прослуховуючих пристроїв (особистий, службовий та інший автотранстпорт).

Що входить у вартість перевірки на наявність прослуховуючих пристроїв:

  • ретельний візуальний огляд об’єкта;
  • обстеження таких місць, як розетки, лінії проводки, зв’язку, оптоволоконні і телефонні лінії;
  • пошук і демонтаж радіопередавальних пристроїв: приховані камери, радіозакладки, міні-диктофони, gsm-закладки, приховані мікрофони, радіостетоскопи, рації;
  • перевірка ефіру: дослідження ефіру на предмет наявності різних закладок та інших випромінювань, що підтверджують роботу прослуховуючих пристроїв;
  • пошук закладок і пристроїв, що працюють без передачі сигналу або в імпульсному режимі, наприклад, приховані або закамуфльовані диктофони, а також пристрої, що знаходяться у «сплячому» режимі чи в несправному або неробочому стані;
  • pinhole-тест – перевірка спеціальним оптичним приладом наявність будь-якої фото- і відеотехніки в приміщенні, незалежно від її типу, режиму і стану.

За бажанням замовника перевірка можлива в денний, вечірній і навіть нічний час!

Обладнання для захисту від прослуховуючих пристроїв приміщення й автомобіля

Ми використовуємо краще обладнання в роботі. Наші досвідчені спеціалісти використовують:

  • нелінійну локацію;
  • аналізатори спектру;
  • цифрові монітори з повним комплектом пошукових зондів (інфрачервоні, електромагнітні, віброакустичні, радіозонди, низькочастотні і високочастотні зонди);
  • лазерні оптичні біноклі.

Ми працюємо як з приватними клієнтами, так і з підприємствами усіх форм власності!

Скільки коштує перевірка на наявність пристроїв для прослуховування?

Точна ціна залежить від площі і типу приміщення, а також від часу проведення робіт. При великій площі приміщення або кількох замовлень можливі знижки.

Вартість перевірки автомобіля розраховується індивідуально.

Перевірка на прослушку коштує грошей. Але збереження таємниць завжди окупиться!

При проведенні перевірки приміщення або автомобіля наші спеціалісти безкоштовно нададуть рекомендації з безпеки і розкажуть про 5 кроків для запобігання прослуховування.

 

ЗАМОВТЕ ПОСЛУГУ ЗАРАЗ ЗА ТЕЛЕФОНОМ:

+38 (067) 462-46-20

(консультація безкоштовна)

ВАЖЛИВА ПОРАДА: Замовляйте послугу не з того приміщення, яке підлягає перевірці.

 

Ми онлайн в WhatsApp, Viber , Telegram.
+38(067)462-4620

Конфіденційні доручення

Конфіденційні секретні доручення для бізнесу

Компанія «BJS» пропонує виконання різних конфіденційних доручень для фізичних та юридичних осіб. Детективне агентство – це професійна команда юристів, які мають великий досвід роботи в правоохоронних органах. Вони завжди допоможуть знайти вирішення багатьох і здавалося б невирішуваних проблем. Нашим спеціалістам можна довірити будь-які завдання, ті, що потребують делікатного і професійного підходу. Вони успішно виконають їх в максимально стислі терміни і нададуть детальний звіт Клієнту.

Доручення бувають важкими або нестандартними, коли проблему зможе вирішити тільки детективне агентство. Наприклад, коли підприємству або особі потрібно представити свої інтереси і позиції на високому професійному рівні, але через нестачу знань і навичок вони не можуть цього зробити. У таких випадках можна звернутися за допомогою довірених осіб компанії «BJS».

Нашим співробітникам можна довірити свої секрети, не побоюючись за подальший результат, і про те, що особиста інформація вийде за рамки вузького кола осіб.

Які бувають конфіденційні доручення?

  • отримання інформації з питання, що цікавить;
  • послуги вирішення ситуацій з приватними і державними структурами;
  • перевірка фактичного місцезнаходження людей і компаній за вказаними адресами;
  • організацію супроводу і безпеки (фізичної, інформаційної);
  • проведення чи підготовка переговорів;
  • посередницькі послуги з відкриття офшорних рахунків;
  • посередницькі послуги з придбання, оплати і доставки;
  • супровід, фото- і відеофіксація подій, що відбуваються;
  • послуги зустрічі і супроводу;
  • відправка і доставка цінного вантажу;
  • послуги незалежних спостерігачів і «таємних покупців»;
  • послуги пошуку людей.

Доручення можуть складатися з однієї або кількох послуг, виконуватися разово або ж на постійній основі. Доручення виконуються співробітниками компанії «BJS» з детальним звітом перед замовником про виконану роботу. Уся проведена робота довіреної особи ведеться під контролем. Контроль відряджень, надання інформації про стан справи замовника на даний момент. Доручення оформлюються юридично і завіряються нотаріально.

Довірена особа може виконати поставлене завдання незалежно від територіального місцезнаходження. Це можуть бути різні міста України, Російської Федерації, США, а також країн Європи: Німеччини, Австрії, Італії та ін.

В обов’язковому порядку всі завдання проводяться, спираючись на законодавство тих країн, в яких довірена особа буде проводити виконання поставленого клієнтом завдання.

 

Що таке конфіденційність?

            Конфіденційність (латинською «довіра») – це інформація, до якої мають доступ визначене коло осіб, що не підлягає широкому розголосу.

За бажанням клієнта, наші співробітники можуть надати послуги конфіденційного доручення, убезпечити його, шифруючи канали передачі інформації, телефон, інтернет-канали, що допоможе захистити від проблем «витоку» інформації. Це не повний список конфіденційних послуг, які пропонує наша компанія: ми беремо на себе навіть найбільш нестандартні доручення.

УВАГА: при виконанні будь-яких завдань компанія «BJS» спирається на законність і діє в рамках законодавства України.

Ми онлайн в WhatsApp, Viber , Telegram.
+38(067)462-4620